Jäkligt kul!

Så kul ha jag nog inte haft pålänge..måste jag säga! Lovisa å Linnea ojoj vad vi ägde dansgolvet!
Tyvärr har jag inga foto bevis på de men..får vi ta nån annan gång=)
3 dagar kvar nu tills skolan börjar och jag vet inte vad jag ska säga...
Säger iaf såhär lär inte bli lika mycket festande nu då skolan börjar men tjejfest definitivt inplanerad!
Å just ikväll, va S8 skitrolig..har sett mer folk, men träffade hur många som helst som jag inte träffat på länge! Synd att man inte träffade vissa personer som man ville träffa, men inte mycket att göra åt..får ta de nästa gång=))
Hur kul som helst!!=))



4 dagar kvar!!:S

Ja då har jag snart varit ledig i 5 veckor, å ska jag vara helt ärlig så har jag under de senaste två veckorna klättrat på väggarna!! Har haft för lite å göra typ=)) Men iaf den 22 januari då drar det igång igen, har två dagar jag måste pallra mig upp till Luleå på nästa vecka, veckan därefter tre dagar så jättejobbigt kan jag inte säga att det är..

Kan ju se det på två sätt..det kommer å bli skitjobbigt att börja om å stiga upp råtidigt, men å andra sidan får jag ju träffa alla klasskompisar som man inte sett sen före den 11 december!

Börjar min nedräkning idag, lite sent kanske men ändå, bättre sent än aldrig va?=))

4 dagar kvar..

Jag lider verkligen med SAIK..inte lätt*suck*

Jag börjar tro att jag är som en olycksfågel då det gäller Skellefteå AIK, typ varenda match jag tittar på så förlorar dom! Däremot då jag sitter framför datorn å lyssnar på webben då vinner dem.  Ikväll såg jag SAIK- Brynäs å det var inte roligt..=(
Efteråt så läser jag, att under denna match, inte nog med att de förlorade så fick de TRE spelare skadade!:S En av dem, McD..ajajaj, behöver han i powerplay!=( Hoppas alla har bra läkkött så att de kommer tillbaka snabbt=) Men jag lider verkligen med dem nu, å jag hoppas att de klarar sig ur det här. Håller alla tummar jag har! D.v.s TVÅ=) Lite humor måste man ju väva in oxå=)

Kämpa nu grabbar!!

RSS 2.0